Drón légi fotózás

Drónnal könnyebb és gazdaságosabb a jó minőségű légi fotók elkészítése.....

Az új kisméretű drónok segítségével, eddig elképzelhetetlen szögből és magasságból nyílik lehetőség olyan felvételek készítésére, amit eddig csak légi járművek felhasználásával lehetett megvalósítani.

Lehetőséget kínálnak a technológia nyújtotta könnyű és gyors pozicionálási képességgel olyan felvételek készítésére is, amelyeket eddig semmilyen más módszerrel nem volt elérhető vagy csak nagyon körülményes módon. 

Készíttesse el velünk légi fotóit olyan perspektívákból és helyszínekről ahonnan eddig csak a madarak láthatták.

Az általunk légi felvételek készítésére használt drón jellemzői: Hexacopter (6 légcsavarral rendelkező típus) , amely egy 24 megapixeles kamerával készít felvételeket. Egy felszállás alkalmával 10 percig képes a levegőben tartózkodni.

A drón levegőben való tartózkodása alatt végig élő képet sugároz az irányító konzolon elhelyezett LCD monitorra, ahonnan a készítendő fényképek beállításának szöge végig ellenőrizhető és kontrollálható.  

Áraink:

Munkadíj 14 000 Ft/alkalom + ÁFA.

- Az elkészített képek száma minimum 50-100 db dvd-n átadott fotó - nagy felbontásban 8mb/kép. Egy alkalommal 2 felszállás során kerülnek elkészítésre a felvételek. ( 2x 10 perc repülési idő).

- Az elkészített képek átadása 2-3 munkanapon belül.

- Légi felvételek készítését az ország egész területén vállalok. Kiszállási díj 100 Ft/km+áfa (Dabas és környékén ingyenes).

Grafikai tervezés:

Weboldal készítés:

Fényképezés:

Programozás:

szerda, július 18, 2018